Buitenschilderwerk

Periodiek onderhoud is noodzaak
Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden kitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat in overleg met u hersteld.

Slimme kostenbesparing
Als er te lang gewacht wordt met het plegen van onderhoud, leidt niet alleen het buitenschilderwerk daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen zijn meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, dankzij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kun terug verdienen. U ziet: Buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Repair-care en houtrotherstel
Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Omnia Schilderwerken kan ook houtrot herstel vakkundig uitvoeren. De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.Meer weten? Neem contact met ons op!